+36-70-203-9850 info@eletevek.hu

Rólam, ki is vagyok én!?

Sztojalovszky Gábornak hívnak.
Szólítani
Gábor vagy Sztoja néven szoktak. 

Jó régen Sátoraljaújhelyen születtem Zemplénben egy olyan helyen, ahol a hegyekben rendkívüli pozitív energiákkal találkoztam gyermek koromtól.
Ma is, ha ott tudok lenni, jelentős energiákat érzek. Akkor nem is tudtam, mit jelent az energia, csak egyszerűen kellemes érzéseim voltak.

Életem első 18 évét itt töltöttem, és igyekeztem mindig kilógni a sorból, csúnyábban mondva állandóan problémákkal szembesültek a „komolyabb” felnőttek, akik „egy fajta” társadalmi elvárásrendszer szerint ítéltek. Már akkor, 16 évesen különböző mértékű röntgen sugárzással kezelt borsók vetésével győződtem meg arról, hogy mit is csinálhat a sugárzás. A mikroszkópom volt a kedvenc eszközöm, amivel mindent igyekeztem megnézni, „megérteni”. Akkor, kb. 16 – 17 évesen kezdtem hazahordani gyógynövényeket, amelyekről idősebb emberektől hallottam, hogy ez erre, az meg arra jó.

Édesanyám, aki a betegségügyben dolgozott, figyelmeztetett, hogy ne beszéljek erről másokkal, mert akkoriban sem nézték ezt jó szemmel.
Szinte semmilyen szakirodalom nem volt, így ha ritkán hozzájutottam egy könyvhöz, stencilezett laphoz, az engem érdeklő részeket kimásoltam több füzetbe.

Minden érdekelt, ami a környezet, és az emberi élet, psziché, lélek összefüggéseit illeti. (akkor ezt még másképp fogalmaztam volna) Az eltelt 46 évemben rengeteg tanfolyamon, minden lehetséges, a témát érintő előadáson ott voltam. Anyagi lehetőségeim határait sokszor súrolva szereztem be a szakkönyveket.

Életem a Teremtő gondosságának köszönhetően egy irányban haladt, a „hivatalos” jövedelem mellett minden az energetikai gyógyászat, kvantumenergetikai módszerek felé vezetett. Akkor ennek messze nem voltam tudatában. Ezek mentén tanultam masszázsokat, energiatovábbítási módszereket, gyógynövényterápiákról, hidroterápiákról, természeti energiák érzékeléséről, különböző „vizsgáló eszközökről” nyomáspontokról, illatokról, mézről, a méhek csodáiról, a farügyek használhatóságáról, a kőzetek, ásványok birodalmáról, erdei gombákról, taplókról, zuzmókról, jelgyógyászatról, germán orvostudományról, energiapszichológiából, kinesiotape és akutape ragasztásról, akupresszúráról, kínai orvoslásról, mágneses energiákról, és egy sor olyan dologról, ami ezzel kapcsolatos.

 Fizikai közérzet javítás területén dolgozom mert csak az ősi valódi bizonyított tudásokkal, természetes módszerekkel segítem az embereknek megélni a jó közérzet állapotát. Ennél fogva nem vagyok hajlandó az egészségügyben meglévő technikákkal foglalkozni, vagy ezekkel kapcsolatban bármi hasonlót is tenni.