+36-70-203-9850 info@eletevek.hu

Rólam mondták!

Nagy öröm volt számomra, és kiscsaládom számára is, hogy megismertük Gábort! Óriási és szerteágazó tudásánál talán már csak a szíve nagyobb. Nem csak a problémák megoldásán dolgozik, hanem a prevenciót is előtérbe helyezi. Egészségnevelő munkája is rendkívüli. És ami még fontos, hogy a kezelései alatt az ember még jól is érzi magát, mert a humor (is) garantált!

Petrik Göngyi

Gàbor kezelésén akik részt vettek, -beleértve engem is- egy sajàtos önkép ismerettel és àllapot felméréssel mutatjuk be a jelenlegi egészségi helyzetünket szàmàra, hogy a kezelés elkezdése előtt pontos diagnosztikàt kapjon ahhoz, hogy a gyógyítás egyik útjàn elindítson minket!

Nàlam sikerűlt jó úton elindítania abban, hogy a szorongàsos, pànikbetegségemet én magam tudjam irànyítani és kezelni akkor amikor erre szükség van de azóta sikerűlt jobban kiismerni magam és a korlàtaimat ami ennél a mentàlis betegség típusnàl egy kulcs fontossàg és összetett dolog! Tanàcsàra alkalmaztam többek közt az E.F.T. módszert, moxàt, masszàzs formàkat stb. és sok màs olyan dolgot amik hasznossà vàltak szàmomra!

Régi jó ismerősömként,baràtként sok olyan dolgot tanulhattam màr tőle ami hasznosà vàlt szàmomra az évek soràn és ami elindított abban, hogy a természetgyógyàszat tovàbbi vonalai utàn érdeklődést mutassak  későbbi alkalmazàsokért és tanulmànyokért!

Szàmomra elismerő és tiszteletre méltó embersége és munkàssàga!

Tibor Bedő

Nagyon régi az ismeretségünk és én tudom hogy az egészséges életre oktattál és formáltál köszönöm neked megpróbálom őket alkalmazni. A kezelésekről mikor ott jártam nálad a tudásodból mindent amit lehet készséggel alkalmaztál. Köszönöm.

Dabiné Zsuzsi

Gábor igazán fantasztikus ember. A gyógyítás az élete. Bármilyen problémával meg lehet keresni, biztosan segíteni fog. Alapos, őszinte, emberi. Csak ajánlani tudom.

Bittter Balázs

Az életem fordulóponthoz érkezett , amikor megismertelek. A legnagyobb nehézségek közepette siettél a segítségemre. A reményvesztettség helyett a fény kezdte általad  beragyogni az életemet. A belém vetett hited erőt adott, hogy folytassam tovább a küzdelmet . Nehéz szavakba öntenem , hogy mennyire hálás vagyok Neked, hogy fizikálisan és mentálisan is kiegyensúlyozottabb lettem. Köszönöm , hogy mindig számíthatok Rád , azt hogy ismerhetlek mert egy csoda vagy. A hatalmas szaktudásod, a nagylelkűséged , az emberséged valamint a lelkiismeretességed a hivatásod iránt példaértékű. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek akinek probléma merül fel az élete bármely területén , hogy forduljatok Gáborhoz, mert a legjobb kezekben lesztek!

Gyurán Vivien

Kedves Gábor! Köszönöm szépen az emberséged, azt, hogy tartottad bennem a lelket, amikor azt hittem feladom. Hálás vagyok az értő segítségért.

A köpölyözés azonnali segítséget adott az elcsúszott csigolyám begyulladt területén.

Margaréta Kis

A covid után voltam Gábornál  depresszió tünetekkel amiből sikeresen kigyógyított.  Köszönöm szépen Gábor.

Máskor is felkeresünk problémánkkal.

Farkas Gizella

Kedves Gábor! Örülök hogy megismertelek. Egyik barátnőm ajánlásával aki nagyon jó ismerősöd. Nagyon jó érzés volt ott lenni nálad.  Érdekes hasznos dolgokat tudtam meg tőled. Köszönöm szépen!

Mariann Péter

Szia a kezelésről nagyon meg voltam elégedve látszott a sok éves tapasztalat ami a hátad mögött van. Rólad csak jót lehet írni kevés ilyen segítőkész és jólelkű ember van tömören ennyi nem akartam túl bonyolítani szép napot nektek.

Bredák József

Gáborban megismertem, azt az embert, amilyen én csak szeretnék lenni. Őszinte támogatást kaptam es kapok, ami egy mélyről jövő bölcsességből fakad. Pontos útmutatással megyek haza minden alkalommal, hogy a lelki egészségem mellett mivel segíthetem a testem egészségét is. Fontos alkotóeleme minden találkozásunknak a humor. Szerető szívvel ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van támogatásra, iránymutatásra és szeretne felüdülést az életébe.

Horváth Carmen

Gábort évek óta ismerem, kapcsolatunk töretlen. Bizalmamat a kezdetektől elnyerte. Mindig bízott és bízik abban, hogy meggyógyulok mind testi mind lelki problémáimból. Öszinte, nyílt szívű, hatalmas tudású ember, akire mindig lehet számítani. Hálás vagyok, hogy ismerem és tanulhatok tőle!

Török Adrienn

Ajánlás útján ismertük meg anno Gábort.

Óriási tudással rendelkezik az emberi testről, az emberi lélekről, a betegségekről és azok megoldásairól valamint hátteréről.

Minden egyes látogatás alkalmával rengeteget tanulhattunk a testünkről, lelkünkről egyaránt. Gábor az a személy akitől mindig jó szóval, tanácsokkal és egy nagy öleléssel távozhatunk. Egy igazi szeretet bomba minden egyes látogatás.

Kecskés Judit és Leánya Zsuzsi